Navigation
 
Kinky Fetish News
Payment
How it works
About Goddess Godiva
Testimonials
Goddess Godiva www.KinkyFetishCams.nl
18 U.S.C. 2257
Promote My Kinky Fetish Community
Zombaio
 
Quick search

 
Goddess Godiva www.KinkyFetishCams.nl
01/11/17

Welkom Kinksters,

Dagelijks ook online in mijn live cam chatroom speciaal voor geldslaven https://tinychat.com/room/goddessgodiva dus een donatie is verplicht mijn tijd is immers kostbaar! Hier draait alles om mij en niet om jou perverse. Doneren via Tikkie!

Lees ook dagelijks mijn free blog for losers http://goddessgodiva.nl/free_blog

Ik heb sinds vorige maand een nieuwe Kinky fetish Community waar je eindelijk jezelf kunt zijn wordt dus vandaag lid en betaal via Ideal door te klikken op CCBill. . En sinds vandaag ook KinkyFetishcams.nl. Je kan via Ideal betalen met CCBill of via de App Tikkie is ook een mogelijkheid om lid te worden. Ik zie jou betaal of andere persoonlijke gegevens dus niet. Stuur me een mailtje en ik stuur je een betaal link en ik activeer je profiel. Via een bol.com kan je ook lid worden door de bol.com te mailen naar kfetcom@gmail.com geheel anoniem dus. Ook hier zie ik jou gevens niet. Iedereen die mij kent weet dat ik dol ben op geld en wil word dan ook graag verwend met cadeautjes en geld. Maak mij nu gelukkig en klik op de Worship button hieronder en je doneert via creditcard ook hier zie ik je gevens niet. Je kan ook een clipcash kaart aanmaken en zo met regelmaat doneren! Dus niets om je druk over te maken.

25
Worship Goddess Godiva

50

Worship Goddess Godiva

100

Worship Goddess Godiva

En voor de echte Toppers 250

Worship Goddess Godiva

Ben je een gore Sissy Slet of verlang je ernaar om er een te zijn en altijd al meer geld hebben willen verdienen voor Goddess Godiva  dit is je kans. Terwijl ik lekker op de bank lig te relaxen kan jij lekker geld verdienen voor de cam. Eindelijk die gore slet te zijn die je altijd al hebt willen zijn! Dit is je kans waar wacht je op. Je kan aanmelden via KinkyFetishCams.nl en Kinkyunleashedcams.com!

KinyFetishCams.nl ik pimp je als webcam slet of loser


Deze heb ik speciaal voor Nederland opgericht en is zeer laagdrempelig. Het maakt niet uit hoe lelijk je bent of wat je aan hebt als Sissy Slet je kan immers lekker geld verdienen. Neem een voorbeeld aan Slaaf Dagoe hij camt onder: tvmistress. Zoek hem op door zijn naam in te tikken via zoeken op nickname, klik op de link  https://kinkyfetishcams.nl/nl/profiel/TVMistress/ of bekijk de screenshot hieronder. Ik verdien geld met je inschrijving  daarnaast, moet je natuurlijk wel je profiel en de websites promoten zodat je meer klanten aantrekt en een twitter account aanmaken met een link naar kinkyfetishcams.nl. Hoe meer klanten van je via www.kinkyfetishcams.nl bellen des te meer geld ik verdien nauurlijk. Ben je een loser en toon je graag je pikkie en zo de hele dag lekker kunt trekken kun je direct van je hobby je beroep maken hahahaah Bitch. Kan je natuurlijk ook geld verdienen voor Goddess Godiva. Ik controleer enkele avond wie geld voor mij aan het verdienen is waar wacht je op aan het werk.


KinkyUnleashedcams.com ik pim je als webcam slet of loser


Deze website is voor top notch Sissies/Losers. Do you have what it takes? Eindelijk een plek waar jij jezelf kunt tonen op een Top Notch Cam site voor Kinksters  https://www.kinkyunleashedcams.com. Vorige jaar heeft een Amerikaanse Sissie geld verdient via het platform en nu heb ik mijn eigen website aangemaakt speciaal voor de Losers en Sissies die meer geld willen verdienen voor Goddess Godiva! Meld je dus nu aan als shemale of als boy en begin direct met geld verdienen voor Goddess Godiva! Waar wacht je op het werk voor je Goddess!